Contact
Градежен факултет
Address:
Бул. Партизански одреди 24, П.Ф. 560
Скопје
Македонија
1000

E-mail: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
Telephone: +389 2 3116-066
Fax: +389 2 3118-834

Contact
 

Send an e-mail to this Contact:
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија