Одбрана на магистерска
Translation not available yet!

 

УНИВЕРЗИТЕТ ,,СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ’’

ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ

Втор циклус на студии

 

СООПШТЕНИЕ

 

 

На ден 26.02.2018. (понеделник), со почеток во 12.00 часот во Салата за состаноци при Градежниот факултет во Скопје, кандидатот Шабан Далипи дипл.геод.инж. јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов :

 

 

 

,,Значењето и дејствувањата на просторните кофактори во интегралните вредности на недвижностите

Last Updated ( Monday, 19 February 2018 )
 
Одбрана на магистерска
Translation not available yet!

 

УНИВЕРЗИТЕТ ,,СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ’’

ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ

Втор циклус на студии

 

СООПШТЕНИЕ

 

 

На ден 26.01.2018. (петок), со почеток во 12.00 часот во Салата за состаноци при Градежниот факултет во Скопје, кандидатот Огнен Менковски дипл.геод.инж. јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов :

 

 

 

,,Редефинирање на големите води на река Вардар

 

Last Updated ( Thursday, 18 January 2018 )
 
Одбрана на магистерска
Translation not available yet!

 

УНИВЕРЗИТЕТ ,,СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ’’

ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ

Втор циклус на студии

 

СООПШТЕНИЕ

 

 

На ден 11.01.2018. (четврток), со почеток во 12.00 часот во Салата за состаноци при Градежниот факултет во Скопје, кандидатката Виолета Ѓорѓиевска дипл.град.инж. јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов :

 

 

 

,,Анализа на зависностите напрегања – дилатации за пресметување на армиранобетонски пресеци армирани во затегната зона

Last Updated ( Friday, 29 December 2017 )
 
Одбрана на магистерска
Translation not available yet!

УНИВЕРЗИТЕТ ,,СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ’’

ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ

Втор циклус на студии

СООПШТЕНИЕ

 

 

На ден 26.12.2017. (вторник), со почеток во 12.00 часот во Салата за состаноци при Градежниот факултет во Скопје, кандидатот Зоран Тодосовски дипл.град.инж. јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов :

 

 

 

,,Спрегнати меѓукатни плочи со профилиран челичен лим

Last Updated ( Thursday, 14 December 2017 )
 
Одбрана на магистерска
Translation not available yet!

 

УНИВЕРЗИТЕТ ,,СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ’’

ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ

Втор циклус на студии

 

СООПШТЕНИЕ

 

 

На ден 18.12.2017. (понеделник), со почеток во 09.00 часот во Салата за состаноци при Градежниот факултет во Скопје, кандидатката Флора Џамтовска дипл.град.инж. јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов :

 

 

 

,,Управување со ризици при реализација на инфраструктурни објекти

Last Updated ( Thursday, 14 December 2017 )
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 1 - 9 of 119
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија