Пребарување

Семинар DEREL

Од 30.05.2013 до 31.05.2013 година во Нови Сад, Војводина се одржа DEREL LLL семинар поврзан со пробеми на заштита на животната средина. Наши преставници (проф. д-р Катерина Доневска и соработник Јоже Јовановски) презентираа свои трудови. Оваа активност е во рамките на студиите ИЖИИС и е значајна за мегународната активност на ГФ. ГФ презеде обрска да организира еден ваков сличен семинар во иднина.

 
Семинар на школата за докторски студии

Одржан беше и Семинар на школата за докторски студии, каде свои презентации имаа докторантите Кристина Маневска и Игор Пешевски.

 
Презентација на лабораториска опрема

На ден 29.05.2013 година фирмата Fluks заедно со претставник од германија, презентираше лабораториска опрема која ја произведува фирмата GUNT Германија.

 
VII регионален конгрес

Многу значајни активности имаа студентите. На пример од 16-18.05.2013 наши студенти и асистент м-р Златко Зафировски присуствуваа на VII регионален конгрес на студенти од геотехнолошките факултети во Осијек, Р.Хрватска. Студентите под менторство на ас. Златко Зафировски, Јован Папиќ и Игор Пешевски презентира три труда кои се испечатени во Зборникот на трудови.

Последна промена ( 06.06.2013 )
 
Кнауф академија

На ден 10.05.2013 година, во организација на ГФ, КОАИ и КНАУФ, беше одржана првата Кнауф академија во АМФ при ГФ, со доминантни теми поврзани со енергетската Енергетска ефикасност. На академијата, свои предавања одржаа проф. д-р Т. Самарџиоска, преставници на фирмата Кнауф и лица од праксата. Академијата помина во исклучително добра работна атмосфера во присуство од над 100 лица.

 
<< Почеток < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна > Крај >>

Резултати 82 - 90 од 125
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија