Пребарување

Анкета

Ден на Градежен факултет
Со огромно задоволство ги покануваме сите вработени на ГФ, стипендисти и студенти да присуствуваат на манифестацијата „Ден на Градежен факултет“ на 09.10.2017год. со почеток во 11ч. во Амфитеатар на Градежен факултет.
По тој повод, на 9.10.2017год. (понеделник) нема да се одржува настава.
Во прилог е агендата на настанот.
 
 
АГЕНДА НА НАСТАНОТ
 
10 часот и 45 минути
ПРИЕМ НА ПОЧЕСНИ ГОСТИ ВО ДЕКАНАТ ПРИ ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ
 
11 часот
ИНТОНИРАЊЕ НА ХИМНА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА И НА УНИВЕРЗИТЕТОТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ”

11 часот и 5 минути
СВЕЧЕНО ОБРАЌАЊЕ НА ДЕКАНОТ НА ГРАДЕЖНИОТ ФАКУЛТЕТ ДО ГОСТИТЕ, СТИПЕНДИСТИТЕ И СИТЕ ПРИСУТНИ

11 часот и 15 минути
OБРАЌАЊА ОД ПРИСУТНИТЕ ПОЧЕСНИ ГОСТИ
 
11 часот и 25 минути
ЦЕРЕМОНИЈАТА ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА НАГРАДИ И СТИПЕНДИИ НА НАЈДОБРИТЕ СТУДЕНТИ
 
11 часот и 45 минути
КОКТЕЛ
 
ДЕКАНАТ НА ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ
Последна промена ( 27.09.2017 )
 
Одбрана на магистерска

 

УНИВЕРЗИТЕТ ,,СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ’’

ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ

Втор циклус на интердисциплинарни студии по инженерство на животна средина и ресурси

 

СООПШТЕНИЕ

 

На ден 02.10.2017. (понеделник), со почеток во 10.00 часот во Салата за состаноци при Градежниот факултет во Скопје, кандидатот Александар Христу-Каневче дипл.инж. на животна средина и ресурси јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов :

 

,,Заштита на подземни води од влијанија кај депонии за цврст отпад

Последна промена ( 26.09.2017 )
 
Одбрана на магистерска

 

УНИВЕРЗИТЕТ ,,СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ’’

ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ

Втор циклус на студии

 

СООПШТЕНИЕ

 

На ден 18.09.2017. (понеделник), со почеток во 12.00 часот во Салата за состаноци при Градежниот факултет во Скопје, кандидатот Стојаноски Даниел дипл.геод. инж. јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов :

 

 

 

,,Примена на смартфон технологијата во сателотското позиционирање

Последна промена ( 11.09.2017 )
 
Почеток на настава на прв и втор циклус
Почетокот на наставата на прв циклус на студии е на 18.09.2017 год. (понеделник).
Почетокот на наставата на втор циклус на студии за студентите од трети семестар е на 18.09.2017 год. (понеделник),
а за студентите од прв семестар на 02.10.2017 год. (понеделник).
Последна промена ( 11.09.2017 )
 
Свечен час
 Свечениот прв час за новозапишаните студенти на Градежен факултет во академската 2017/2018 година ќе се одржи на 15.09.2016 год. (петок) со почеток во 11ч. во Амфитеатар.
 
 
 
 
<< Почеток < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна > Крај >>

Резултати 10 - 18 од 111
  • English
  • Македонски
© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија