Одбрана на магистерска
Translation not available yet!

 

УНИВЕРЗИТЕТ ,,СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ’’

ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ

Втор циклус на студии

 

СООПШТЕНИЕ

 

 

На ден 14.11.2017. (вторник), со почеток во 12.00 часот во Салата за состаноци при Градежниот факултет во Скопје, кандидатот Иван Ивановски дипл.геод.инж. јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов :

 

 

 

,,Функционалните карактеристики на општина Виница некогаш и денес и како да се дојде до нивно подобрување

Last Updated ( Thursday, 02 November 2017 )
 
Одбрана на магистерска
Translation not available yet!

 

УНИВЕРЗИТЕТ ,,СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ’’

ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ

Втор циклус на студии

 

СООПШТЕНИЕ

 

 

На ден 21.11.2017. (вторник), со почеток во 12.00 часот во Салата за состаноци при Градежниот факултет во Скопје, кандидатот Иван Малинков дипл.геод.инж. јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов :

 

 

 

,,Проценка на недвижностите од аспект на пазарните ризици

Last Updated ( Friday, 03 November 2017 )
 
Одбрана на магистерска
Translation not available yet!

 

УНИВЕРЗИТЕТ ,,СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ’’

ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ

Втор циклус на студии

 

СООПШТЕНИЕ

 

 

На ден 10.11.2017. (петок), со почеток во 12.00 часот во Салата за состаноци при Градежниот факултет во Скопје, кандидатот Зорица Фурнаџиска дипл.геод.инж. јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов :

 


,,МАКЕДИТ – екстерна систематска платформа за оперативна сервисна политика во Катастрските системи

 

Last Updated ( Thursday, 02 November 2017 )
 
Планинарска тура Водно 2017
Translation not available yet!
 ИЗВЕСТУВАЊЕ

 

Почитувани професори и студенти,

Ве известуваме дека  на 27.10.2017 год.(петок), ќе се одржи спортско – рекреативен и забавен ден, 32. Есенска студентска планинарска тура ,, Водно 2017 год..

Традиционално , покровител на Планинарската тура е ректорот на Универзитетот ,,СВ. Кирил и Методиј во Скопје, а спортската активност се одржува  по повод ,,13 Ноември – Денот на ослободувањето на град Скопје.

По тој повод сите студенти од прва година ќе бидат ослободени од настава.

Студентите треба да дојдат на платото пред хотелот на ,,Средно Водно во 10 часот и секој  студент треба да го понесе својот индекс.

 

Со почит

Деканат на Градежен факултет

 
Одбрана на магистерска
Translation not available yet!

УНИВЕРЗИТЕТ ,,СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ’’

ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ

Втор циклус на студии

СООПШТЕНИЕ

 

 

На ден 13.10.2017. (петок), со почеток во 12.00 часот во Салата за состаноци при Градежниот факултет во Скопје, кандидатот Белма Салиу дипл.геод.инж. јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов :

 

 

 

,,Фактори кои влијаат при определувањето на пазарната вредност кај недвижните имоти

Last Updated ( Wednesday, 04 October 2017 )
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 10 - 18 of 117
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија