Пребарување

Анкета

Известување
 Известување
 
Се известуваат студентите од прва година дека колоквиумот по Нацртна геометрија ќе се одржи на 20.11 (понеделник) во 15 часот заклучно со задачи од 5тата вежба (без 6тата вежба).
 
Од кабинетот по нацртна геометрија
 
Вонреден распоред на часови за 15.11 на ГФ - Скопје

Вонредниот распоред на часови за 15.11 (среда) на Градежен факултет-Скопје може да го погледнете на следниов линк.

Последна промена ( 14.11.2017 )
 
Вонреден распоред на часови за 13.11 и 14.11 на ГФ - Скопје
Вонредниот распоред на часови за 13.11 и 14.11 (понеделник и вторник) на Градежен факултет-Скопје може да го погледнете на следниов линк.
Последна промена ( 12.11.2017 )
 
Уписи за втор циклус на студии 2017/2018
Последна промена ( 13.10.2017 )
 
Трет уписен рок за уписи на прв циклус 2017-2018
Во тек е пријавувањето (online на www.upisi.ukim.mk) за третиот рок на прв циклус на студии на студиските програми на Градежен факултет - Скопје.
 
Бројот на слободни места е прикажан во следната табела:
Студиска програма Државна квота Кофинансирање Вонредни студенти Вкупно
Градежништво 35 59 0 94
Геодезија 1 17 0 18
Геотехника 34 15 0
49
 
Пријавувањето на кандидатите е на 15.09.2017, а запишувањето на кандидатите е на 18.09.2017 год.
 
Деканат на Градежен факултет
Последна промена ( 15.09.2017 )
 
<< Почеток < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна > Крај >>

Резултати 1 - 9 од 250
  • English
  • Македонски
© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија