Одбрана на магистерска
Translation not available yet!

УНИВЕРЗИТЕТ ,,СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ’’

ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ

Втор циклус на студии

СООПШТЕНИЕ

На ден 19.04.2018. (четврток), со почеток во 14.00 часот во Салата за состаноци при Градежниот факултет во Скопје, кандидатот Булент Сулооџа дипл.геот.инж. јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов :

,,Емпириско – аналитички пристап за заштита на ископ во цврсти карпести маси

Last Updated ( Wednesday, 11 April 2018 )
 
ЛЕТНА СТУДЕНТСКА ПРАКСА/СТАЖИРАЊЕ ВО РАМКИ НА ПРОГРАМ
Translation not available yet!
 ПРОДОЛЖЕН КОНКУРСОТ ЗА ЛЕТНА СТУДЕНТСКА ПРАКСА/СТАЖИРАЊЕ ВО РАМКИ НА ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+ 

Истиот може да го погледнете тука.
 
Одбрана на магистерска
Translation not available yet!

 

УНИВЕРЗИТЕТ ,,СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ’’

ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ

Втор циклус на студии

 

СООПШТЕНИЕ

На ден 11.04.2018. (среда), со почеток во 12.00 часот во Салата за состаноци при Градежниот факултет во Скопје, кандидатката Сузана Аранѓеловски дипл.град.инж. јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов :

,,Проектирање на конструктивни елементи од дрво за пожарна состојба

Last Updated ( Wednesday, 04 April 2018 )
 
Одбрана на магистерска
Translation not available yet!

 

УНИВЕРЗИТЕТ ,,СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ’’

ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ

Втор циклус на студии

 

СООПШТЕНИЕ

На ден 11.04.2018. (среда), со почеток во 15.00 часот во Салата за состаноци при Градежниот факултет во Скопје, кандидатката Елизабета Тодорова дипл.геод.инж. јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов :

,,Влијание на геометријата врз точноста и доверливоста на геодетските мражи за посебни намени

Last Updated ( Tuesday, 03 April 2018 )
 
Одбрана на магистерска
Translation not available yet!

 

УНИВЕРЗИТЕТ ,,СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ’’

ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ

Втор циклус на студии

 

СООПШТЕНИЕ

На ден 02.04.2018. (понеделник), со почеток во 12.00 часот во Салата за состаноци при Градежниот факултет во Скопје, кандидатката Вера Тасева дипл.град.инж. јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов :

,,Пробабилистички пристап за прогноза на деформации на долен строј кај железнички пруги

Last Updated ( Thursday, 29 March 2018 )
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 1 - 9 of 499
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија