Пребарување

Анкета

Трет уписен рок за уписи на прв циклус 2017-2018
Во тек е пријавувањето (online на www.upisi.ukim.mk) за третиот рок на прв циклус на студии на студиските програми на Градежен факултет - Скопје.
 
Бројот на слободни места е прикажан во следната табела:
Студиска програма Државна квота Кофинансирање Вонредни студенти Вкупно
Градежништво 35 59 0 94
Геодезија 1 17 0 18
Геотехника 34 15 0
49
 
Пријавувањето на кандидатите е на 15.09.2017, а запишувањето на кандидатите е на 18.09.2017 год.
 
Деканат на Градежен факултет
Последна промена ( 15.09.2017 )
 
Конкурс за запишување на студенти на втор чиклус на УК
 Објавен е конкурс за запишување на студенти на втор циклус на УКИМ во учебната 2017-2018

Линк до конкурсот
 
Конечни листи за втор уписен рок 2017-20
 

Конечни листи за втор уписен рок 2017-2018

Градежништво - Државна квота
Градежништво - Факултетско образование
Геодезија - Државна квота
Геодезија - Приватна квота
Геотехника - Државна квота

 
Одбрана на магистерска

 

УНИВЕРЗИТЕТ ,,СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ’’

ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ

Втор циклус на интердисциплинарни студии по инженерство на животна средина и ресурси

 

СООПШТЕНИЕ

 

 

На ден 27.09.2017. (среда), со почеток во 11.00 часот во Салата за состаноци при Градежниот факултет во Скопје, кандидатката Благица Андоноска дипл.инж. арх. јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов :

 

 

 

,,Реставрација на урбани речни коридори

 

Последна промена ( 09.09.2017 )
 
Информации за втор циклус

ПРОЈАВУВАЊЕ НА ИНТЕРЕС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА СТУДЕНТИ НА ВТОР ЦИКЛУС НА СТУДИИ

ВО ПРВА ГОДИНА ВО УЧЕБНАТА 2017/2018 ГОДИНА

 

          Во очекување на Конкурсот за втор циклус за запишување на студенти во учебната 2017/2018 година и почетокот на наставата за втор циклус на студии закажан за 18.септември 2017 година, согласно заклучоците на 454 седница на ННС, се известуваат кандидатите заинтересирани за запишување на втор циклус да се пријават во Архивата на Градежниот факултет во период од 7 до 15.септември 2017 година со пополнување на интерен пријавен лист.

 

                                                Од Деканатот на Градежен факултет


Пријавен лист за постдипломци преземање.

 
<< Почеток < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна > Крај >>

Резултати 1 - 9 од 246
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија