Пребарување

Студентска анкета за зимски семестар 2017/2018 година
 Студентска анкета за зимски семестар 2017/2018 година

1. Логирај се на http://anketa.gf.ukim.edu.mk/ и направи ја анкетата

2. Испечати го бар кодот на А4 бел лист

3. При запишување на семестар (5-8.2.2018) бар кодот достави го во соодветната кутија (лоцирана до шалтерите на студентската служба)

Анкетата е ЗАДОЛЖИТЕЛНА за секој студент
на прв циклус на студии

Деканат на Градежен факултет - Скопје

 
Систематски преглед
 Сите студенти запишани во учебната 2017/2018 година треба да извршат систематски преглед во ЗУ Поликлинка на УКИМ - Скопје (позади СД Кузман Јосифовски Питу) во период 22.1 - 16.2.2018 во период од 7.30 до 12.00 часот.

Потребни документи:
- индекс
- здр. легитинација
- копија од здр. легитимација од 2-5.страна

Услов за заверување на зимски семестар е извршен задолжителен систематски преглед.

Поликлиника при УКИМ
Деканат на Градежен факултет - Скопје
 
Дополнителен конкурс за втор циклус за втор уписен рок
 Дополнителен конкурс за втор циклус за втор уписен рок 2017/2018. Конкурсот може да го погледнете тука.
 
ЗАВЕРКА НА ЗИМСКИ И ЗАПИШУВАЊЕ НА ЛЕТЕН СЕМЕСТАР ВО 2017/
Линкот до докупемтот може да го погледнете тука.
 
Објавување на завршната сметка за 2016та на Градежен фак

Јавно објавување на завршната сметка за 2016та на Градежен факултет - Скопје


линк - 603


линк - 785

линк - 788
Последна промена ( 07.12.2017 )
 
<< Почеток < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна > Крај >>

Резултати 1 - 9 од 257
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија