Пребарување

Одбрана на магистерска

 

УНИВЕРЗИТЕТ ,,СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ’’

ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ

Втор циклус на интердисциплинарни студии по инженерство на животна средина и ресурси

 

СООПШТЕНИЕ

 

 

На ден 27.09.2017. (среда), со почеток во 11.00 часот во Салата за состаноци при Градежниот факултет во Скопје, кандидатката Благица Андоноска дипл.инж. арх. јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов :

 

 

 

,,Реставрација на урбани речни коридори

 

Последна промена ( 09.09.2017 )
 
Информации за втор циклус

ПРОЈАВУВАЊЕ НА ИНТЕРЕС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА СТУДЕНТИ НА ВТОР ЦИКЛУС НА СТУДИИ

ВО ПРВА ГОДИНА ВО УЧЕБНАТА 2017/2018 ГОДИНА

 

          Во очекување на Конкурсот за втор циклус за запишување на студенти во учебната 2017/2018 година и почетокот на наставата за втор циклус на студии закажан за 18.септември 2017 година, согласно заклучоците на 454 седница на ННС, се известуваат кандидатите заинтересирани за запишување на втор циклус да се пријават во Архивата на Градежниот факултет во период од 7 до 15.септември 2017 година со пополнување на интерен пријавен лист.

 

                                                Од Деканатот на Градежен факултет


Пријавен лист за постдипломци преземање.

 
Интерен конкурс 2017-2018 година
 Интерен конкурс за избор на соработници за академската 2017/2018 година. За целосниот конкурс преминете на следниот линк.
 
Прелиминарни листи-втор уписен рок 2017/2018

Прелиминарни листи за втор уписен рок

Градежништво - Државна квота
Градежништво - Факултетско образование
Геодезија - Државна квота
Геодезија - Приватна квота
Геотехника - Државна квота
Последна промена ( 06.09.2017 )
 
Во тек е пријавувањето за вториот рок на прв циклус на
Во тек е пријавувањето (online на www.upisi.ukim.mk) за вториот рок на прв циклус на студии на студиските програми на Градежен факултет - Скопје.

Бројот на слободни места е прикажан во следната табела:
Студиска програма Државна квота Кофинансирање Вонредни студенти Вкупно
Градежништво
50
60
0
110
Геодезија
1
20
0
21
Геотехника
35
15
0
50
 

Пријавувањето на кандидатите е на 04.09.2017, објавувањето на прелиминарна ранг листа на 06.09.2017, објавувањето на конечна ранг листа на 11.09.2017 а запишувањето на кандидатите е на 13 и 14.09.2017 год.
 
Деканат на Градежен факултет
Последна промена ( 01.09.2017 )
 
<< Почеток < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна > Крај >>

Резултати 19 - 27 од 261
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија