Пребарување

[17.9.2014]Градежни активности пред главниот влез на ГФ

Почитувани,

Од страна на компанијата БЕГ известени сме дека во периодот од 15-25 септември ќе се изведуваат работи на поставување на нова инсталација (за нивни потреби) пред главниот влезот на Факултетот.

Во перидот на изведба на работите, Ве молиме да ги користите влезовите од северно крило и од страна на паркингот, кај „Скриптарата“

Со почит,

Деканат на Градежен факултет

 
[16.9.2014]Одбрана на магистерски труд

На ден 22.9.2014 год. (ПОНЕДЕЛНИК), со почеток во 13.00 часот во Салата за состаноци при Градежниот факултет во Скопје, кандидатот Јоне Јанкоски, дипл.инж. арх. јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов:

„ПАРАМЕТАРСКИ МЕТОДИ ЗА СТРУКТУРАЛНА ОПТИМИЗАЦИЈА НА АРХИТЕКТОНСКА ФОРМА“


 
[12.9.2014]Прв академски час

Првиот школски час за новите студенти од прва година е закажан за во понеделник 15.9.2014 година со почеток во 11 часот во амфитеатарот на Градежниот факултет.

За останатите студиски години, наставата ќе започне од вторник 16.9.2014 година.

Распоред на часови за зимски семестар 2014/2015 година

 
[11.9.2014]Конечни ранг листи-2 уписен рок

Конечни ранг листи


Градежништво-државна квота

Градежништво-приватна квота


Градежништво-нерангирани

Геодезија-државна квота

Геодезија-приватна квота

Геодезија-нерангирани

Геотехника-државна квота

Геотехника-специјални услови

 
[9.9.2014]Интерен конкурс за избор на соработници на ГФ

Преземете

 
<< Почеток < Претходна 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Следна > Крај >>

Резултати 226 - 234 од 265
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија