Пребарување

Соопштение за испит по германски јазик 1 и 2
Им се соопштува на студентите дека испитот по Германски јазик 1 и 2 (втор рок)
ќе се одржи на 19.06.2017 во 9:00 часот во училница бр. 3.
Последна промена ( 19.06.2017 )
 
Одбрана на магистерска

 

УНИВЕРЗИТЕТ ,,СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ’’

ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ

Втор циклус на студии

 

 

                                                                          Соопштение

 

На ден 13.06.2017. (вторник), со почеток во 14.00 часот во Салата за состаноци при Градежниот факултет во Скопје, Aнгелина Маџовска дипл.град.инж. јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов :

 

 

,,Методи за проценка на чинење на геотехнички заштитни мерки кај косини

Последна промена ( 08.06.2017 )
 
На 08.06.2017 (четврток), 11:00 часот, во Салата за конференции

На 08.06.2017 (четврток), 11:00 часот, во Салата за конференции на Градежен факултет,

Ќе биде претставена Студиската програма од втор циклус која ја организира RWTH Aachen University, Germany, во соработка со Management at Maastricht School of Management, Netherlands, како и Градежниот факултет при УКИМ и Институтот за животна средина, градежништво и енергетика – ИЕГЕ.
Истовремено ќе се посочат условите за запишување како и можностите за стипендирање на потенцијалните кандидати.
Промотор: проф. Свен Клинкел од Катедрата за градежна статика и динамика на Градежниот факултет во Ахен.

Линк до документ.
Последна промена ( 06.06.2017 )
 
Одбрана на магистерска

 

УНИВЕРЗИТЕТ ,,СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ’’

ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ

Втор циклус на студии

 

 

                                                                           Соопштение

 

На ден 20.06.2017. (вторник), со почеток во 12.00 часот во Салата за состаноци при Градежниот факултет во Скопје, Македонка Димова дипл.геод.инж. јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов :

 

 

,,Просторно планирање како влијателен фактор врз феноменот на бесправното градење

Последна промена ( 05.06.2017 )
 
Одбрана на магистерска

 

УНИВЕРЗИТЕТ ,,СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ’’

ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ

Втор циклус на студии

 

 

 

                                                                           Соопштение

 

На ден 15.06.2017. (четврток), со почеток во 11.00 часот во Салата за состаноци при Градежниот факултет во Скопје, Гоце Пранговски дипл.град.инж. јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов :

 

 

,,Бетон со отпадно стакло како одржлив градежен материјал за префабрикувани рабници

Последна промена ( 05.06.2017 )
 
<< Почеток < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна > Крај >>

Резултати 37 - 45 од 261
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија