Пребарување

Саем за вработување и кариера - Job Fair 2017.
 Почитувани студенти,
Студентската организација БЕСТ Скопје оваа година го организира тринаесеттото издание на Саемот за вработување и кариера - Job Fair 2017.  Чест ни е да ве информираме дека годинава ќе имате можност да стапите во директен контакт со претставници од повеќе од 30 компании и да се запознаете со нивната работа и можностите кои ни ги нудат нам, студентите. 
Концептот за овогодинешниот Job Fair е следен:
- 4 и 5 Април - денови на IT компании (ФЕИТ/ТМФ)
- 6 и 7 Април - денови на електро и машински компании (ФЕИТ/ТМФ)
- 10 и 11 Април - денови на градежни и архитектонски компании (ГФ/АФ)
Воедно, за време на саемот ќе се одржуваат и предавања, презентации и case studies од страна на компаниите, на кои ќе можете да присуствувате и вие. Предавањата се на најразлични теми, од презезентации за она што работат компаниите, до симулации на интервју со вашите идни работодавци.
Посетете ја официјалната веб страна за Job Fair 2017 и оставете CV кое ќе биде дел од датабазата до која имаат пристап сите компании од саемот: www.jobfair.org.mk
Следете ги сите новости за Job Fair на Facebook настанот: https://www.facebook.com/events/275264956235442/
Не ја пропуштајте оваа можност да се надоградите себеси и да направите нешто повеќе за својата иднина!
Со почит,
БЕСТ Скопје.
 
Пракса во ОКТА
 ОКТА објавува конкурс за практикантска работа. За повеќе информации превземете го овој документ.
 
Одбрана на магистерска
 

 

 

 

УНИВЕРЗИТЕТ ,,СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ’’

ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ

Втор циклус на студии

 

 

 

 

                                                                                       Соопштение                 

 

 

На ден 14.03.2017. (вторник), со почеток  во 13.30 часот во Салата  за состаноци  при Градежниот факултет во Скопје , Лидија Величковска дипл.геод.инж. јавно ќе ја брани магистерската работа под  наслов :

 

 

,,Пазарната вредност како базична компонента во сервисните домени при администрирањата со недвижностите

 
Одбрана на магистерска

 

УНИВЕРЗИТЕТ ,,СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ’’

ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ

Втор циклус на студии

 

 

 

                                                                                 Соопштение

 

На ден 14.03.2017. (вторник), со почеток во 12.00 часот во Салата за состаноци при Градежниот факултет во Скопје , Надица Мишевска дипл.геод.инж. јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов :

 

,,Проектите за формирање на недвижностите како основен предуслов за капитализација на нивната вредност

Последна промена ( 02.03.2017 )
 
Одбрана на докторска дисертација

УНИВЕРЗИТЕТ ,,СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ’’

ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ

Втор циклус на студии

                                                             Соопштение

 

На ден 15.03.2017г. (среда), со почеток во 11.00 часот во Амфитеатарот при Архитектонскиот факултет во Скопје , кандидатот м-р Александар Петровски дип.арх.инж. јавно ќе ја брани докторската дисертација под наслов :

 

,,Одржлив проектен менаџмент на идејни архитектонски проекти за станбени згради

Последна промена ( 01.03.2017 )
 
<< Почеток < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна > Крај >>

Резултати 64 - 72 од 265
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија