Пребарување

Анкета

[03.10.2016] Стипендисти на Градежен факултет
6 ОКТОМВРИ 2016 ГОДИНА
ПРОМОЦИЈА НА СТИПЕНДИСТИ НА ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ - СКОПЈЕ
Стипендисти од прва година запишани 2016/17 од Универзитетот Св. Кирил и Методиј и Градежниот Факултет во Скопје
Р.Б Индекс Име Презиме Поени Студиска програма
1 9588 Ана Тодорова 99,446 Градежништво
2 1282 Бојана Димовска 98,876 Геодезија
3 9616 Софија Христова 98,822 Градежништво
4 9666 Јасна Доневска 98,741 Градежништво
5 9644 Методиј Вучковски 98,325 Градежништво
6 9548 Наталија Ѓорѓијевска 98,152 Градежништво
7 9569 Дамјан Танески 97,836 Градежништво
8 9584 Радица Јованова 97,065 Градежништво
9 9598 Антонио Јосифоски 97,008 Градежништво
10 1232 Марио Пандилоски 96,880 Геодезија
11 9546 Марина Кордоска 96,802 Градежништво
12 9627 Стефан Ристески 96,787 Градежништво
13 9549 Дијана Ѓоргиева 96,761 Градежништво
14 9568 Ѓорѓија Пандев 96,670 Градежништво
15 9563 Елена Ѓоргиевска 96,637 Градежништво
16 9590 Валерија Станоевска 96,191 Градежништво
17 9551 Илина Ефтимовска 96,073 Градежништво
18 9623 Бојан Силјаноски 95,942 Градежништво
19 1265 Никола Ризовски 95,922 Геодезија
20 9553 Бојана Арсова 95,904 Градежништво

Стипендисти од втора година запишани 2015/16 од Градежниот Факултет во Скопје
Р.Б Индекс Презиме Име Просек Студиска програма
1 9398 Трајковска Јована 9,583 Градежништво
2 9493 Николиќ Марија 9,500 Градежништво
3 9466 Божинов Александар 9,250 Градежништво
4 9397 Димковски Дарко 9,250 Градежништво
5 9477 Трајковски Марко 9,167 Градежништво
6 1193 Давидовски Иван 9,182 Геодезија

Стипендисти од трета година запишани 2014/15 од Градежниот Факултет во Скопје
Ред. Бр Индекс Презиме Име Просек Студиска програма
1 9290 Петрушевска Стефанија 9,800 Градежништво
2 9240 Гошева Маја 9,720 Градежништво
3 9282 Геговски Дејан 9,600 Градежништво
4 1073 Петровска Ивана 9,818 Градежништво
5 1070 Лазаров Илија 9,727 Градежништво
6 1047 Ѓоргиева Ана 9,045 Геодезија
7 1086 Павлеска Фросина 9,409 Геодезија
8 9260 Менчевска Марија 9,800 Градежништво


Последна промена ( 05.10.2016 )
 
[03.10.2016] 06 октомври, Ден на Градежен факултет
Со огромно задоволство ги покануваме сите вработени на ГФ, стипендисти и студенти да присуствуваат на манифестацијата  „Ден на Градежен факултет“ на 06.10.2015г. По тој повод, во четврток нема да се одржува настава. 
Во прилог е агендата на настанот.

АГЕНДА НА НАСТАНОТ

10 h и 45 min

ПРИЕМ НА ПОЧЕСНИ ГОСТИ ВО ДЕКАНАТ ПРИ ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ

11 ЧАСОТ

ИНТОНИРАЊЕ НА ХИМНА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА И НА УНИВЕРЗИТЕТОТ СВЕТИ “КИРИЛ И МЕТОДИЈ”

11 h и 5 min
СВЕЧЕНО ОБРАЌАЊЕ НА ДЕКАНОТ НА ГРАДЕЖНИОТ ФАКУЛТЕТ ДО ГОСТИТЕ, СТИПЕНДИСТИТЕ И СИТЕ ПРИСУТНИ

11 h и 15 min
OБРАЌАЊА ОД ПРИСУТНИТЕ ПОЧЕСНИ ГОСТИ

11 h и 25 min
ЦЕРЕМОНИЈА ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА НАГРАДИ И СТИПЕНДИИ НА НАЈДОБРИТЕ СТУДЕНТИ

11 h и 45 min
КОКТЕЛ

ДЕКАНАТ НА ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ
 
[30.09.2016] Соопштение
 На ден 06.10.2016. (четврток), со почеток во 13.00 часот во Салата за бр. 2 при Градежниот факултет во Скопје , Александар Стоиловски дипл. град. инж. јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов :

,,Анализа на условите кои влијаат на безбедноста и здравјето на градилиште”
 
[29.09.2016] Соопштение
На ден 07.10.2016. (петок), со почеток во 12.00 часот во Салата за состаноци при Градежниот факултет во Скопје , Десанка Милкова дипл. екон. јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов :

,,Влијанија на кофакторот просторна ориентација во утврдувањето на вредноста на недвижностите”
Последна промена ( 29.09.2016 )
 
[23.09.2016] Соопштение
На ден 30.09.2016. (петок), со почеток во 12.30 часот во Салата за состаноци при Градежниот факултет во Скопје, Илија Најдов дипл.град.инж. јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов:

,,Возно-динамичко испитување на трасата на патот во функција на откривање на опасни места”
Последна промена ( 23.09.2016 )
 
<< Почеток < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна > Крај >>

Резултати 73 - 81 од 246
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија