Пребарување

Продолжен рок за пријавување испити преку Iknow.
Рокот за пријавување на испити преку Iknow системот е продолжен до 30.12.2016.
Последна промена ( 28.12.2016 )
 
Потсетување
Студенти, ве потсетуваме дека на 20-12-2016 година се затвара iknow системот за пријавување на испити, што значи дека до тогаш мора да ги пријавите предметите кои планирате да ги полагате во првиот испитен рок (вклучителоно и оние предмети кои се положени преку колоквиум). Во системот задолжтелно ја регистрирате и уплатата за административна такса.

Во периодот од 21-23.12.2016 до 14 часот, во соодветното сандаче, треба да се пријават испитите во хартиена форма. Пријавата мора да биде уредно и читко пополнета и во неа задолжително да биде внесена административната такса.

студентска служба

Последна промена ( 20.12.2016 )
 
Прв и втор циклус - пријавување испити за јануари
Сите студенти од сите студиски години треба електронски да ги пријават предметите кои ги положиле на колоквиум или планираат да ги полагаат во јануарска сесија во дадениот период од 14-20.12.2016 година.

За секој пријавен предмет преку iknow системот задолжително се плаќа административна такса.
Административната такса мора да биде платена електронски и внесена во iknow системот, како и во хартиената пријава (се купува од скриптара на УКИМ). Административната такса подлежи на контрола и за нејзината точност одговара студентот.

Сите студенти од сите студиски години треба хартитените пријави да ги остават во соодветното сандаче за пријави за испити кои се наоѓаат до читалната на факултетот во период 21-23.12.2016 година до 14 часот.
 
Од Деканатот
Последна промена ( 07.12.2016 )
 
Систематски преглед за студенти од 1 година
 Сите студенти запишани во прва година во учебната 2016/2017 година, имаат обврска да извршат систематски преглед во З.У. Поликниника на Универзитетот „Св. Кирил и Методија“-Скопје (до студенскиот дом Кузман Јосифовски-Питу) во периодот од 01-12-2016 до 24-12-2016 од 07.3о до 12.оо часот.


Потребни документи:
- Индекс
- Заверена здравствена легитимација и електронска  здравствена картичка
- Копија од Здрдав. легит. од 2-5 стр.

Прегледот е задолжителен. 
Одбрана на магистерска
 Соопштение

 

На ден 13.12.2016. (вторник), со почеток  во 12.00 часот во Салата  за состаноци  при Градежниот факултет во Скопје , Владо Камењарски дипл.град.инж. јавно ќе ја брани магистерската работа под  наслов :

 

 

 

,,Компаративна анализа на тековно одржување на патишта во Европа и Република Македонија

 
<< Почеток < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна > Крај >>

Резултати 82 - 90 од 265
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија