Уписи за втор циклус на студии 2017/2018
Translation not available yet!
Last Updated ( Friday, 13 October 2017 )
 
Одбрана на магистерска
Translation not available yet!

УНИВЕРЗИТЕТ ,,СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ’’

ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ

Втор циклус на студии

СООПШТЕНИЕ

 

 

На ден 13.10.2017. (петок), со почеток во 12.00 часот во Салата за состаноци при Градежниот факултет во Скопје, кандидатот Белма Салиу дипл.геод.инж. јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов :

 

 

 

,,Фактори кои влијаат при определувањето на пазарната вредност кај недвижните имоти

Last Updated ( Wednesday, 04 October 2017 )
 
Одбрана на магистерска
Translation not available yet!

 

УНИВЕРЗИТЕТ ,,СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ’’

ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ

Втор циклус на студии

 

СООПШТЕНИЕ

 

 

На ден 12.10.2017. (четврток), со почеток во 12.00 часот во Салата за состаноци при Градежниот факултет во Скопје, кандидатот Борис Панчевски дипл.геод.инж. јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов :

 

 

 

 

,,Механизми за регулација и примена на современи модели на хипотекарниот пазар во Македонија

 

Last Updated ( Monday, 02 October 2017 )
 
Ден на Градежен факултет
Translation not available yet!
Со огромно задоволство ги покануваме сите вработени на ГФ, стипендисти и студенти да присуствуваат на манифестацијата „Ден на Градежен факултет“ на 09.10.2017год. со почеток во 11ч. во Амфитеатар на Градежен факултет.
По тој повод, на 9.10.2017год. (понеделник) нема да се одржува настава.
Во прилог е агендата на настанот.
 
 
АГЕНДА НА НАСТАНОТ
 
10 часот и 45 минути
ПРИЕМ НА ПОЧЕСНИ ГОСТИ ВО ДЕКАНАТ ПРИ ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ
 
11 часот
ИНТОНИРАЊЕ НА ХИМНА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА И НА УНИВЕРЗИТЕТОТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ”

11 часот и 5 минути
СВЕЧЕНО ОБРАЌАЊЕ НА ДЕКАНОТ НА ГРАДЕЖНИОТ ФАКУЛТЕТ ДО ГОСТИТЕ, СТИПЕНДИСТИТЕ И СИТЕ ПРИСУТНИ

11 часот и 15 минути
OБРАЌАЊА ОД ПРИСУТНИТЕ ПОЧЕСНИ ГОСТИ
 
11 часот и 25 минути
ЦЕРЕМОНИЈАТА ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА НАГРАДИ И СТИПЕНДИИ НА НАЈДОБРИТЕ СТУДЕНТИ
 
11 часот и 45 минути
КОКТЕЛ
 
ДЕКАНАТ НА ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ
Last Updated ( Wednesday, 27 September 2017 )
 
Одбрана на магистерска
Translation not available yet!

 

УНИВЕРЗИТЕТ ,,СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ’’

ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ

Втор циклус на интердисциплинарни студии по инженерство на животна средина и ресурси

 

СООПШТЕНИЕ

 

На ден 02.10.2017. (понеделник), со почеток во 10.00 часот во Салата за состаноци при Градежниот факултет во Скопје, кандидатот Александар Христу-Каневче дипл.инж. на животна средина и ресурси јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов :

 

,,Заштита на подземни води од влијанија кај депонии за цврст отпад

Last Updated ( Tuesday, 26 September 2017 )
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 10 - 18 of 469
  • English
  • Македонски
© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија