Пребарување

Анкета

Интерен конкурс 2017-2018 година
 Интерен конкурс за избор на соработници за академската 2017/2018 година. За целосниот конкурс преминете на следниот линк.
 
Прелиминарни листи-втор уписен рок 2017/2018

Прелиминарни листи за втор уписен рок

Градежништво - Државна квота
Градежништво - Факултетско образование
Геодезија - Државна квота
Геодезија - Приватна квота
Геотехника - Државна квота
Последна промена ( 06.09.2017 )
 
Во тек е пријавувањето за вториот рок на прв циклус на
Во тек е пријавувањето (online на www.upisi.ukim.mk) за вториот рок на прв циклус на студии на студиските програми на Градежен факултет - Скопје.

Бројот на слободни места е прикажан во следната табела:
Студиска програма Државна квота Кофинансирање Вонредни студенти Вкупно
Градежништво
50
60
0
110
Геодезија
1
20
0
21
Геотехника
35
15
0
50
 

Пријавувањето на кандидатите е на 04.09.2017, објавувањето на прелиминарна ранг листа на 06.09.2017, објавувањето на конечна ранг листа на 11.09.2017 а запишувањето на кандидатите е на 13 и 14.09.2017 год.
 
Деканат на Градежен факултет
Последна промена ( 01.09.2017 )
 
Соопштение за испитот по Германски јазик 1 и 2
 Соопштение за промена на терминот за испитот по Германски јазик 1 и 2. Денот останува ист (04.09.2017) а часот од 09:00 го менуваме на 14:00.
 
Конечни листи за прв уписен рок 2017-2018

Конечни листи за прв уписен рок 2017-2018

Запишувањето на примените кандидати во првиот рок е на 29.8 и 30.8.2017 год.
 

 

Листа на потребни документи за запишување може да најдете овде .
 

 

Градежништво - Државна квота
Градежништво - Специјални услови
Градежништво - Државна квота - Кандидат чие родителско право го врши само еден родител
Геодезија - Државна квота
Геодезија - Припадници на безбедносни сили
Геодезија - Нерангирани под минимум поени
Геодезија - Државна квота - Кандидат чие родителско право го врши само еден родител
Геотехника - Државна квота

Последна промена ( 25.08.2017 )
 
<< Почеток < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна > Крај >>

Резултати 10 - 18 од 250
  • English
  • Македонски
© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија