Пребарување

На 08.06.2017 (четврток), 11:00 часот, во Салата за конференции

На 08.06.2017 (четврток), 11:00 часот, во Салата за конференции на Градежен факултет,

Ќе биде претставена Студиската програма од втор циклус која ја организира RWTH Aachen University, Germany, во соработка со Management at Maastricht School of Management, Netherlands, како и Градежниот факултет при УКИМ и Институтот за животна средина, градежништво и енергетика – ИЕГЕ.
Истовремено ќе се посочат условите за запишување како и можностите за стипендирање на потенцијалните кандидати.
Промотор: проф. Свен Клинкел од Катедрата за градежна статика и динамика на Градежниот факултет во Ахен.

Линк до документ.
Последна промена ( 06.06.2017 )
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија