Пребарување

Одбрана на магистерска

 

УНИВЕРЗИТЕТ ,,СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ’’

ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ

Втор циклус на студии

 

 

                                                                          Соопштение

 

На ден 13.06.2017. (вторник), со почеток во 14.00 часот во Салата за состаноци при Градежниот факултет во Скопје, Aнгелина Маџовска дипл.град.инж. јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов :

 

 

,,Методи за проценка на чинење на геотехнички заштитни мерки кај косини

Последна промена ( 08.06.2017 )
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија