Пребарување

Соопштение за испит по германски јазик 1 и 2
Им се соопштува на студентите дека испитот по Германски јазик 1 и 2 (втор рок)
ќе се одржи на 19.06.2017 во 9:00 часот во училница бр. 3.
Последна промена ( 19.06.2017 )
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија