Пребарување

Трета испитна сесија

Пријавувањето на испити за третата сесија (август-септември) за студентите на прв и втор циклус на студии е во следните периоди:
* на iknow во период од 25 јули до 5 јули
* во сандачињата на факултетот од 3 јули до 5 јули до 14 часот.
Сесијата започнува на 15 август 2017 година, според распоредот на испити истакнат на web страната на ГФ.
 
Последна промена ( 23.06.2017 )
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија