Пребарување

СООПШТЕНИЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ ОД ГЕОДЕЗИЈА
СООПШТЕНИЕ

ЗА СТУДЕНТИТЕ ОД ГЕОДЕЗИЈА

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ КОИ ЌЕ ПОЛАГААТ ОСНОВИ НА ХИДРОТЕХНИКА ВО ВТОРИОТ ЈУНСКИ ИСПИТЕН РОК ДЕКА ИСПИТОТ ЗАКАЖАН ЗА 03.07.2017 ГОДИНА ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА 10.07.2017 ГОДИНА СО ПОЧЕТОК ВО 9:00 ЧАСОТ.

ОД ПРЕДМЕТНИОТ НАСТАВНИК

Последна промена ( 23.06.2017 )
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија