Конечни листи за прв уписен рок 2017-2018
Translation not available yet!

Конечни листи за прв уписен рок 2017-2018

Запишувањето на примените кандидати во првиот рок е на 29.8 и 30.8.2017 год.
 

 

Листа на потребни документи за запишување може да најдете овде .
 

 

Градежништво - Државна квота
Градежништво - Специјални услови
Градежништво - Државна квота - Кандидат чие родителско право го врши само еден родител
Геодезија - Државна квота
Геодезија - Припадници на безбедносни сили
Геодезија - Нерангирани под минимум поени
Геодезија - Државна квота - Кандидат чие родителско право го врши само еден родител
Геотехника - Државна квота

Last Updated ( Friday, 25 August 2017 )
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија