Пребарување

Соопштение за испитот по Германски јазик 1 и 2
 Соопштение за промена на терминот за испитот по Германски јазик 1 и 2. Денот останува ист (04.09.2017) а часот од 09:00 го менуваме на 14:00.
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија