Пребарување

Анкета

Соопштение за испитот по Германски јазик 1 и 2
 Соопштение за промена на терминот за испитот по Германски јазик 1 и 2. Денот останува ист (04.09.2017) а часот од 09:00 го менуваме на 14:00.
 
  • English
  • Македонски
© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија