Пребарување

Во тек е пријавувањето за вториот рок на прв циклус на
Во тек е пријавувањето (online на www.upisi.ukim.mk) за вториот рок на прв циклус на студии на студиските програми на Градежен факултет - Скопје.

Бројот на слободни места е прикажан во следната табела:
Студиска програма Државна квота Кофинансирање Вонредни студенти Вкупно
Градежништво
50
60
0
110
Геодезија
1
20
0
21
Геотехника
35
15
0
50
 

Пријавувањето на кандидатите е на 04.09.2017, објавувањето на прелиминарна ранг листа на 06.09.2017, објавувањето на конечна ранг листа на 11.09.2017 а запишувањето на кандидатите е на 13 и 14.09.2017 год.
 
Деканат на Градежен факултет
Последна промена ( 01.09.2017 )
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија