Пребарување

Информации за втор циклус

ПРОЈАВУВАЊЕ НА ИНТЕРЕС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА СТУДЕНТИ НА ВТОР ЦИКЛУС НА СТУДИИ

ВО ПРВА ГОДИНА ВО УЧЕБНАТА 2017/2018 ГОДИНА

 

          Во очекување на Конкурсот за втор циклус за запишување на студенти во учебната 2017/2018 година и почетокот на наставата за втор циклус на студии закажан за 18.септември 2017 година, согласно заклучоците на 454 седница на ННС, се известуваат кандидатите заинтересирани за запишување на втор циклус да се пријават во Архивата на Градежниот факултет во период од 7 до 15.септември 2017 година со пополнување на интерен пријавен лист.

 

                                                Од Деканатот на Градежен факултет


Пријавен лист за постдипломци преземање.

 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија