Пребарување

Одбрана на магистерска

 

УНИВЕРЗИТЕТ ,,СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ’’

ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ

Втор циклус на интердисциплинарни студии по инженерство на животна средина и ресурси

 

СООПШТЕНИЕ

 

На ден 02.10.2017. (понеделник), со почеток во 10.00 часот во Салата за состаноци при Градежниот факултет во Скопје, кандидатот Александар Христу-Каневче дипл.инж. на животна средина и ресурси јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов :

 

,,Заштита на подземни води од влијанија кај депонии за цврст отпад

Последна промена ( 26.09.2017 )
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија