Пребарување

Ден на Градежен факултет
Со огромно задоволство ги покануваме сите вработени на ГФ, стипендисти и студенти да присуствуваат на манифестацијата „Ден на Градежен факултет“ на 09.10.2017год. со почеток во 11ч. во Амфитеатар на Градежен факултет.
По тој повод, на 9.10.2017год. (понеделник) нема да се одржува настава.
Во прилог е агендата на настанот.
 
 
АГЕНДА НА НАСТАНОТ
 
10 часот и 45 минути
ПРИЕМ НА ПОЧЕСНИ ГОСТИ ВО ДЕКАНАТ ПРИ ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ
 
11 часот
ИНТОНИРАЊЕ НА ХИМНА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА И НА УНИВЕРЗИТЕТОТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ”

11 часот и 5 минути
СВЕЧЕНО ОБРАЌАЊЕ НА ДЕКАНОТ НА ГРАДЕЖНИОТ ФАКУЛТЕТ ДО ГОСТИТЕ, СТИПЕНДИСТИТЕ И СИТЕ ПРИСУТНИ

11 часот и 15 минути
OБРАЌАЊА ОД ПРИСУТНИТЕ ПОЧЕСНИ ГОСТИ
 
11 часот и 25 минути
ЦЕРЕМОНИЈАТА ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА НАГРАДИ И СТИПЕНДИИ НА НАЈДОБРИТЕ СТУДЕНТИ
 
11 часот и 45 минути
КОКТЕЛ
 
ДЕКАНАТ НА ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ
Последна промена ( 27.09.2017 )
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија