Пребарување

Планинарска тура Водно 2017
 ИЗВЕСТУВАЊЕ

 

Почитувани професори и студенти,

Ве известуваме дека  на 27.10.2017 год.(петок), ќе се одржи спортско – рекреативен и забавен ден, 32. Есенска студентска планинарска тура ,, Водно 2017 год..

Традиционално , покровител на Планинарската тура е ректорот на Универзитетот ,,СВ. Кирил и Методиј во Скопје, а спортската активност се одржува  по повод ,,13 Ноември – Денот на ослободувањето на град Скопје.

По тој повод сите студенти од прва година ќе бидат ослободени од настава.

Студентите треба да дојдат на платото пред хотелот на ,,Средно Водно во 10 часот и секој  студент треба да го понесе својот индекс.

 

Со почит

Деканат на Градежен факултет

 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија