Пребарување

Вонреден распоред на часови за 13.11 и 14.11 на ГФ - Скопје
Вонредниот распоред на часови за 13.11 и 14.11 (понеделник и вторник) на Градежен факултет-Скопје може да го погледнете на следниов линк.
Последна промена ( 12.11.2017 )
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија