Пребарување

Известување
 Известување
 
Се известуваат студентите од прва година дека колоквиумот по Нацртна геометрија ќе се одржи на 20.11 (понеделник) во 15 часот заклучно со задачи од 5тата вежба (без 6тата вежба).
 
Од кабинетот по нацртна геометрија
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија