Пребарување

Одбрана на докторска дисертација
Соопштение

 

На ден 13.12.2017г. (среда), со почеток во 12.00 часот во просториите при Градежен факултет во Скопје , кандидатот м-р Драган Димитревски дип.град.инж. јавно ќе ја брани докторската дисертација под наслов :

 

,,Прилог кон континуираниот мониторинг за статусот на подземните води

 

 

 

Градежен факултет

Последна промена ( 04.12.2017 )
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија