Пребарување

Одбрана на магистерска

 

УНИВЕРЗИТЕТ ,,СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ’’

ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ

Втор циклус на студии

 

СООПШТЕНИЕ

 

 

На ден 13.12.2017. (среда), со почеток во 10.00 часот во Салата за состаноци при Градежниот факултет во Скопје, кандидатот Бојан Дамчевски дипл.град.инж. јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов :

 

 

 

,,Однесување на ѕидарија зајакната со готов малтер за префугирање

Последна промена ( 05.12.2017 )
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија