Пребарување

Одбрана на магистерска

 

УНИВЕРЗИТЕТ ,,СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ’’

ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ

Втор циклус на студии

 

СООПШТЕНИЕ

 

 

На ден 18.12.2017. (понеделник), со почеток во 11.00 часот во Салата за состаноци при Градежниот факултет во Скопје, кандидатот Иван Поповски дипл.град.инж. јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов :

 

 

 

,,Компаративна анализа на вградена енергија и вграден CO2 во градежните материјали кај две варијанти на станбен објект

Последна промена ( 11.12.2017 )
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија