Пребарување

Студентска анкета за зимски семестар 2017/2018 година
 Студентска анкета за зимски семестар 2017/2018 година

1. Логирај се на http://anketa.gf.ukim.edu.mk/ и направи ја анкетата

2. Испечати го бар кодот на А4 бел лист

3. При запишување на семестар (5-8.2.2018) бар кодот достави го во соодветната кутија (лоцирана до шалтерите на студентската служба)

Анкетата е ЗАДОЛЖИТЕЛНА за секој студент
на прв циклус на студии

Деканат на Градежен факултет - Скопје

 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија