Пребарување

Стипендии за втор циклус на студии во Германија
 
Во соработка на УКИМ и универзитетот во Ахен подготвена е нова студиска програма од втор циклус со наслов
MANAGEMENT AND ENGINEERING IN  STRUCTURAL ENGINEERING AND RISK MANAGEMENT OF INDUSTRIAL FACILITIES
 
https://www.academy.rwth-aachen.de/en/education-formats/msc-degree-programmes/mme-construct
 
Со завршување на студиската програма се добива двојна титула 
Master in Management and Engineering - MME
 
Oваа година Универзитетот во Ахен нуди две стипендии за студенти од Македонија.
 
За подетални информации обратете се на проф. д-р Елена Думова-Јованоска, Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија