Пребарување

Одбрана на магистерска

 

УНИВЕРЗИТЕТ ,,СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ’’

ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ

Втор циклус на студии

 

СООПШТЕНИЕ

На ден 11.04.2018. (среда), со почеток во 15.00 часот во Салата за состаноци при Градежниот факултет во Скопје, кандидатката Елизабета Тодорова дипл.геод.инж. јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов :

,,Влијание на геометријата врз точноста и доверливоста на геодетските мражи за посебни намени

Последна промена ( 03.04.2018 )
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија