Пребарување

Одбрана на магистерска

УНИВЕРЗИТЕТ ,,СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ’’

ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ

Втор циклус на студии

СООПШТЕНИЕ

На ден 19.04.2018. (четврток), со почеток во 14.00 часот во Салата за состаноци при Градежниот факултет во Скопје, кандидатот Булент Сулооџа дипл.геот.инж. јавно ќе ја брани магистерската работа под наслов :

,,Емпириско – аналитички пристап за заштита на ископ во цврсти карпести маси

Последна промена ( 11.04.2018 )
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија