Alumni-ноември 2008-декември 2008

ДОДИПЛОМСКИ СТУДИИ ПО ГРАДЕЖНИШТВО

 

1.  НЕДЕЛКОВСКИ КРСТЕ          Г-2913            04.11.2008    7.57   конструктивна
2.  НАКОВ ВЕЛИН                          Г-2914            04.11.2008    8.46   конструктивна
3.  РЕЏЕПИ ВАЉОН                     Г-2915            07.11.2008    7.27   конструктивна
4.  МИЛЧЕВА АНГЕЛИНА             Г-2916            13.11.2008    6.87   патишта
5.  ТАНЕСКИ КЛИМЕНТ                Г-2917            17.11.2008    8.07   конструктивна
6.  СУГАРЕВ ГОРАН                      Г-2918            18.11.2008    8.32   конструктивна
7.  МАЈСТОРОВИЌ СРЃАН           Г-2919            18.11.2008    7.73   конструктивна
8.  ЈОВАНОВ ЗОРАН                     Г-2920            28.11.2008    9.12   конструктивна
9.  СЕРАФИМОВСКИ АНДРЕА    Г-2921            28.11.2008    8.51   конструктивна
10. РИСТЕСКИ ФИЛИП               Г-2922            28.11.2008    7.58   конструктивна
11. ПЕШЕВСКИ ДАРКО                Г-2923            12.12.2008    6.86   конструктивна
12. ПЕТКОВ ИГОР                         Г-2924            12.12.2008               конструктивна

 

 

 

 

 

 

Последна промена ( 22.12.2008 )
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија