Деканат

Декан

Проф. д-р Дарко Мославац

тел:+389 2 3116 066/203, +389 2 3116 066/127

Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете

 

 

 

 

 

 

 

Продекан за настава

Доц. д-р Дарко Наков

тел:+389 2 3116 066/102, +389 2 3116 066/111

Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете

 

 

 

 

 

 

 


Продекан за финансии

Вонреден проф. д-р Јосиф Јосифовски

тел:+389 2 3116 066/103, +389 2 3116 066/130

Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете

 

 

 

 

 

 

 

 

Продекан за наука и меѓународна соработка

Вонреден проф. д-р Тодорка Самарџиоска

тел:+389 2 3116 066/149, +389 2 3116 066/218

Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете

 

 

 

 

 

 

 

Последна промена ( 03.06.2016 )
 
  • English
  • Македонски
© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија