Администрација

Телефон на факултетот (централа): +389 2 3116 066


Секретар (лок. 113)

Технички секретар (лок. 203)

Студентска служба (лок. 202)

Библиотека (лок. 119)

Сметководство (лок. 163)

Архива (лок. 112)

Компјутерски центар (лок. 106)

Технички соработник (лок. 105)

  • Ивановски Милорад, Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете

Курир (лок. 112)

  • Весна Ангелова, Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете

Копирант (лок. 144)

  • Виолета Манакова, Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете

Персонална служба (лок. 212)

  • Тања Стојчевска, Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете

 


Последна промена ( 30.01.2018 )
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија