Пребарување

Анкета

Зошто запишавте Градежен факултет?
 
  • English
  • Македонски

ПРЕВЗЕМАЊА


УЧЕБНА 2013/2014


УПИСИ 2013/2014Распоред на часови-летен семестар 2013/2014

- Прв циклус
- Втор циклус
- Геодезија (вон.)

- Проект 45


Распоред на испити


Пријавување испити за прва сесија


Iknow - упатство за студенти


Основна литератураКалендар на активности и неработни денови
 

Правилници на универзитетот „Св Кирил и Методиј“
ГФ Стипендии

Login


Си ја заборавивте лозинката?
© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија