Пребарување

Како да се запишам на 2 циклус на студии на ГФ?

Со завршен 1 циклус на студии на ГФ имаш право да се запишеш на постдипломски студии според Конкурсот за 2 циклус на студии. Рангирањето на примените кандидати е според постигнатиот просек на додипломските студии.

Последна промена ( 23.02.2011 )
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија