Пребарување

Како да се запишам на 3 циклус на студии?

Како да се запишам на 3 циклус на студии на Школата за докторски студии на УКИМ?

Според Конкурсот со завршен 2 циклус на студии на ГФ и просек над 8,00 остварен од 1 циклус на (додипломски) студии, и доказ за познавање на еден од светските јазици.

Последна промена ( 23.02.2011 )
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија