Идни студенти

 

ИНФОРМАЦИЈА ЗА УПИС НА НОВИ СТУДЕНТИ НА ГРАДЕЖНИОТ ФАКУЛТЕТ ВО СКОПЈЕ ВО АКАДЕМСКАТА 2016/2017ГОДИНА


Уписи за прв циклус


Упатство за пријавување преку iknow

 

 

 

 

 

 

Последна промена ( 08.07.2016 )
 
  • English
  • Македонски
© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија