Идни студенти
Translation not available yet!

 

ИНФОРМАЦИЈА ЗА УПИС НА НОВИ СТУДЕНТИ НА ГРАДЕЖНИОТ ФАКУЛТЕТ ВО СКОПЈЕ ВО АКАДЕМСКАТА 2017/2018ГОДИНА


Уписи за прв циклус


Упатство за пријавување преку iknow

 

 

 

 

 

 

Last Updated ( Wednesday, 05 July 2017 )
 
  • English
  • Македонски
© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија