Пребарување

Рекламна кампања низ средните училишта

За првата недела од декември, се планира да се започне со реклама на факултетот низ средните училишта во Р.Македонија. Постапката ќе биде поткрепена со соодветна презентација, постери и рекламни флаери. Се очекува дека со понавремено информирање, ова кампања ќе даде соодветен ефект во зголемување на интересот на матурантите за студирање на Градежен Факултет.

 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија