Пребарување

Поставување на надворешна изолација

Градежниот факултет доби бесплатно околу 370m2 материјал за надворешна изолација на бараката. Активностите на поставување на изолацијата се во тек.

Последна промена ( 25.11.2011 )
 
  • English
  • Македонски

УЧЕБНА
2017/20
18

УПИСИ
2017/201
8

ПРЕЗЕМАЊА


UKIM
Распоред на часови и покриеност на наставаРаспоред на испитиКалендар на активности 2017-2018

Основна литература


 

Упатство за студенти

© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија