Резултати од испити

Пребарување

Анкета

Зошто запишавте Градежен факултет?
 
Немате дозвола да го погледнете овој ресурс.
Треба да се најавите.
  • English
  • Македонски

ПРЕЗЕМАЊА


УЧЕБНА 2014/2015


УПИСИ 2014/2015Распоред на часови-зимски семестар 2014/2015

- Прв циклус
- Втор циклус
- Геодезија (вон.)

- Проект 45


Распоред на испити


Упатство за пријавување испити за втора и трета сесија


Iknow - упатство за студенти


Основна литератураКалендар на активности и неработни денови
 

Правилници на универзитетот „Св Кирил и Методиј“
ГФ Стипендии

Login


Си ја заборавивте лозинката?
© 2008, Градежен факултет, Универзитет "Св. Кирил и Методиј", Скопје, Македонија